Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına sebep olacaktır.

Projeye en orantılı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı çın rahatlıkla açılan ve kargaşa grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise yüksek ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında yamanın sızmaması ve insanların dokunca görmemesi bâtınin özel madun mimarilı malzemeler kullanılmaktadır. 

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and emanet withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

ün, ısı ve sutaş yalıtımının taçı saf epoksi polyester elektrostatik toz pentür sistemi ile yayılma ve mürtefi parlaklığa sahiptir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Uzay Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması Yangın Kapısı sağlanabilir.

Lütfen rızanızla ait olarak bizimle iletişime geçtiğinizde isteme kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna bağlamlı olarak bileğkonumektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ahşap kapı modellerini en birebir fiyata satın örtmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız defosuz başüstüneğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek karınin kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Çıkış mesafelerinin bapdan alındığı çatı kullanım sınıflarında, bir koridor bâtınindeki 2 yangın merdiveni arasındaki mesafe, evetğmurlama sistemi sıfır strüktürlarda koridor uzunluğunun yarısından ve evetğmurlama sistemi olan bünyelarda ise koridor uzunluğunun 1/3’ünden az olanaksız.

Yangın merdiven kapısının en sarih özelliklerinden bir diğeri bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında daire merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Report this wiki page